Min syvende sans

Det er få ting som føles bedre enn å komme ovenpå hverdagen igjen. Men så jobber jeg jo ikke deltid heller, da.  mndsmeny juni Og nå skal jeg egentlig ikke legge meg opp i den debatten, og iallefall ikke her. Men! Jeg må innrømme at jeg har bunnløs respekt for de mødrene som forsaker sin egen karrière, en rausere økonomi og et større nettverk for barna sine. Personlig er vi velsignet med fire besteforeldre og syv onkler og tanter som bor i samme by som oss, arbeidsgivere og jobber som åpner for noe flexjobbing og ikke minst (som du kanskje ser av planen) kun en dag med matpakker i uka. Og det er vi ekstremt takknemlige for, daglig. For i vårt tilfelle hadde det nok på ingen jævla måte knapt gått rundt økonomisk, selv med kun 20 % reduksjon i lønn. Deltid, heltid eller nulltid; Heia mamma! Og god helg!