Give the po' man a break

imageNot quite. Dette bildet er tatt i en kiwibutikk på Oslo vest, den 8 juli 2013:image

Dette bildet er tatt i en kiwibutikk på Oslo øst, den 9 juli 2013:image

Jeg stiller mitt opprinnelige spørsmål en gang til. Hvor mye koster en babysmoothie andre steder i landet? Og er det riktig av Kiwi å innføre en luksusskatt for alle som egentlig har råd til å handle på Centra? (Nå er riktignok Centra også i Norgesgruppen altså.) Og hva med alle dem som bor på vestkanten fordi de leier? Oslo vest har hovedstadens største utleiemarked, skal de som leier til blodpris på vestkanten straffes dobbelt fordi naboene har råd til å betale 50 000 per m2 for en gammel, trekkfull arbeiderbolig med gressflekk og knirketrapp inkludert en leilighet i Ullevål Hageby?

 

EDIT: Prisøkningen er ifølge Kiwi både reel og ny. Alle unntak er menneskelige feil. Og de har tydeligvis større demografisk tetthet i Oslo Øst. (Forklarer fortsatt ikke dyr smoothie på Kiwi i Bygdø Allè i vinter da, men.) Kiwi øker altså prisen på ELLAS Smoothies med 61,34 % fra 01.07.2013. Jeg har sporenstreks (at jeg ikke har gjort det tidligere?) gått til innkjøp av smoothieposer som kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskinen, og tror det er på høy tid å finne frem blenderen igjen. Eget innlegg om smoothieposene kommer så snart de kommer i posten.kiwi