Mama's got a brand new toy

Når det kommer til kjøkkenmaskiner er det to skoler. Man er enten KitchenAid - eller Kenwood - og jeg min venn, er utvilsomt 100% Kenwood all the way.ny2 057Men! Jeg må si at juicesentrifuge-"appen" til min herlige Kenwood Major ikke er helt up to par. Derfor var lykken stor da jeg fikk en juicemaskin av mamma og pappa til bursdag. Den har ventet tålmodig i kjelleren mens kjøkkenet sakte, men sikkert har tatt form - og i går var det endelig tid.    ny2 059Jeg startet med epler, vi har ikke fått på plass vask enda, og prøver å begrense oppvasken til et minimum. Det passer jo bra når man velger økologiske epler, i likhet med mitt politiske ståsted, mener jeg at alle skal med i en juice - også skallet. Hehe. Neida. Men i tiden frem til oppvaskmaskinen er koblet til og vi har rennende vann, blir det enkle løsninger. ny2 064 ny2 065"Restfruktkjøttet" kan brukes til mye, og jeg tror jeg skal teste noen varianter på barnematmoser og smoothies utover høsten. Men akkurat denne runden gikk i komposthaugen, som heller ikke har fått noe særlig påfyll siden begynnelsen av juni.ny2 068Alt i alt er jeg superfornøyd. Men helt fritt for gris blir det jo ikke. Så nå må maskinen i likhet med resten av oss vente på vasken før vi tester gulrotjuice! ny2 076 ny2 077