Eat the cake, Anna Mae!

DSC_0448.jpg

Haha, neida; Klassisk rullekake - for tidsklemte mennesker der ikke frykter sukker. DSC_0464

4 store egg - 120 gram sukker (+ litt til å strø) - 120 gram mel - 1 ts bakepulver - fløte til krem - syltetøy av typen din favoritt.

Visp egg og sukker luftig, bland mel og bakepulver, sikt over eggedosisen og fold det inn. Deretter har du blandingen på et stekebrett. Stek på ca 180-200 grader i 8-12 minutter alt ettersom styrken på stekeovnen din.

DSC_0441

Legg klart et bakepapir som du strør med sukker - tilsvarende stekeplaten i størrelse.

DSC_0442DSC_0444DSC_0445

Skjønner du hvor det bærer? Visp krem til den er litt over irish coffeestandard i konsistensen, og smør på. Noen liker å dynke kaken med melk, men sålenge kremen ikke er beinfast, syntes jeg ikke man trenger det.

DSC_0447

Topp med syltetøy - jeg foretrekker alltid bringebær - ALLTID. Selv i jordbæris.

DSC_0448

Rull forsiktig sammen og sett i kjøleskapet. Paradoksalt nok, iom at den har æren av å være den raskeste kaken man kan lage på internett omtrent, blir den veldig mye bedre både i smak og form, om den får stå noen timer i kjøleskapet før servering.