Giweaway! Økologiske grønnkålfrø til deg (og en venn)

Liker du grønnkål? Jeg og! Og helt ærlig - det er ingenting som føles bedre enn å gå ut i hagen eller på verandaen og plukke med seg dagens fresheste tilbehør på null komma niks. For ikke å snakke om at det også er gratis, og inneholder absolutt ingen sprøytemidler.

Jeg har dyrket grønnkål i noen år allerede, og nå vil jeg gjerne dele den gleden med dere kule lesere av matvrakbloggen! Grønnkål kan plantes hele året, og smaker faktisk aller best når de har stått ute en vinternatt eller to - men i begynnelsen bør de nok stå inne, i alle fall de første par ukene eller månedene. (Men du får selvsagt et infoskriv med alt du trenger av info hvis du er så heldig å vinne!)

DSC_00713.jpg

En ekstra bonus er jo at disse frøene er fra økologiske grønnkål, og man får omtrent ikke tak i økologisk grønnkål i norske butikker - så her har du sjansen til å slå to fluer i ett smekk hvis du er opptatt av slikt!

Hvordan vinne?

  • Lik matvrakbloggen på instagram og facebook
  • Del dette innlegget på facebook (med delefunksjonen (share) nederst, eller ved å kopiere lenken)
  • Tagger du en venn når du deler innlegget, får vennen din også grønnkålfrø om du vinner!

Når du har gjort dette, skriver du en kommentar i kommentarfeltet så jeg kan få tak i deg via epost om du vinner! Lykke til, jeg gleder meg til frøene flytter inn i nye familier!

(Hvis du allerede liker matvrakbloggen både her og der, er det bare å dele innlegget og skrive kommentar! <3)