Sticks n' Sushi, København (Nansensgade)

For en Københavnnovise som meg var Sticks n' Sushi kun en slags utopisk fargefest jeg har sett gjenta seg selv i andre folk instagramprofil hver gang de har vært i København. Måtte jo prøve!

Først og fremst. For å være helt ærlig kunne maten vært MYE dårligere enn den var, og jeg hadde fortsatt digget dette stedet. Det var så VANVITTIG barnevennlig! Ungene fikk tegnevennlig meny og fargestifter med det samme, fresh men tilpasset mat til noe sartere smaksløker enn oss - i det hele tatt. Kul og god blanding av forskjellige asiatiske kjøkken.

Vi spiste utrolig mye digg, men tok ikke så mange bilder. Favoritter inkluderte kimchi (såklart) grilla mais med misosmør, edamame, sticks med entrecote, kamskjell, keiserhatt (sopp), ost rulla i skinke, frilandsgris (denne var skikkelig tørr og ganske døll), asparges i bacon, panert andebryst, kyllingkjøttboller og noen makiruller. Ungene fikk hver sin lille bentoboks med noen maki, nigiri, kyllingsticks og edamame. 

0183ae2d05624c207a1ebe3a70149c6690a0b0015b.jpg

Sulten på mer? 

Følg gjerne matvrakbloggen på facebookinstagram eller legg meg til på snapchat: piaskevik