En heldig julegris!

20130404-142605.jpg

Jula varer som kjent til påske, og nå som påsken er over er det jo bare å sette i gang å planlegge årets julefeiring først som sist. I år skal jeg være vertskap for min aller første familiejul. Utrolig spennende! Hvilke tradisjoner skal inn, hvilke skal ut? Jeg kunne jo ikke gjøre noe annet enn å kjøpe en gris. Fjellgris Det vil si, en halv gris (heldigvis!). Og ikke en hvilkensomhelst halv gris heller, en halv, lykkelig (og veldig heldig) fjellgris fra Valdres. Grisen kjøpte jeg av den omtenksomme bonden Knut Ødegaard, som reddet meg fra 135 kilosfella jeg var i ferd med å gå i da jeg først bestilte en hel gris. Fjellgrisene fra Øygården kan du lese mer om her. Nå skal det bli jul i stua! Men ikke før i uke 51 altså. (Jeg har forresten kjøpt et økolam også, men det fortjener sitt eget innlegg.)

Bildet er lånt fra nrk.no