AT last

Noe av det beste jeg vet med blogger, er de hektiske "unnskyld at jeg ikke har hatt tid til å blogge"-meldingene. Det er noe ydmykt over det, samt at jeg simpelthen elsker mennesker som plages av like mye dårlig samvittighet som meg selv. Og her er min første! Jippi! Jeg beklager at jeg har vært en dårlig blogger de siste dagene, men har hatt 70 personer til middag i helgen, via kjøkkenet med brune hvitevarer. Dag en; pølser i lompe (ikke hjemmelaget) + pasta bolognese + pasta arrabiata til veggisene. Dag to: Skinkestek med mislykket svor, veldig gode gulrotstaver og oldemors potetpurè med et hemmelig våpen.

Oldemor IdaLou eier middagselskap. Alle.

Det finnes jo selvsagt sikkert hundrevis av måter å lage potetpurè på, men denne gir BÅDE et luftig, men kremete resultat, samtidig som den føles mer ekte enn bare å stappe en masse poteter, fløte og smør i en kjøkkenmaskin. Hemmeligheten ligger i denne finurlige saken her:4603Skrell potetene, kutt i biter, kok til de er møre og kjør igjennom. Varm opp fløtemelk og smør, pisk i - og voila, verdens beste potet puree! Oppskrift på bolognese, arrabiata, Hannes sjokoladekake og kanelsnurrer kommer! Snart!