Que Sera Sera

Man kan vel egentlig ikke bruke ordet "endelig" i en setning som handler om å være tilbake fra ferie i Italia. PetrognanoMen vi er iallefall hjemme! Til tross for kjeft fra en venninne som (sikkert med rette) poengterte at man ikke egentlig er en blogger hvis man ikke forbreder ferier med autoinnlegg. Hun har et poeng. Men! Som du kanskje ser av bildet var det nærmest umulig å rive seg løs. Nå er jeg ikke fulltidsblogger heller, så to ukers pause får vi leve med. Dette fritaket fra bloggen gjorde også at jeg selvsagt glemte å ta bilder av nesten all maten vi spiste, men jeg skal dele oppskrifter likevel, så godt jeg kan. Svin med sitron:

Jonas stod for denne etterhvert klassiske italienske retten, som er like lett som den er god.

Stek (eller grill) tynne fileter (husk å salte og pepre filetene!) av svinekjøtt raskt på relativt sterk varme, så de akkurat blir gjennomstekt, men likevel får karamellisering på begge sider. Skvis saften av en halv sitron over - og server! Du kommer til å gjenta prosessen flere ganger i sommer, sol eller regn, jeg garanterer!