Breakfast of Champions

Uten mat og drikke, duger helten faktisk ikke.frokostSom du sikkert har fått med deg, pusser vi opp kjøkkenet. Vi har revet kjøkken og spisestue, bare for å bygge det opp igjen til et drømmekjøkken som går over en hel etasje og kan romme 20+ gjester tilbords.

Drømmebordet! Vi kommer til å gå for lys, såpet eik og selvsagt helt andre stoler. Men tenk så barnevennlig a - ingen kanter!

Mens vi lever i nomadetilværelse hos foreldre på ferie, har å vaske den medbrakte kofferten med klær vært en større prioritet enn å blogge middag.

Men hey! Dere sender meg jo mailer! Og meldinger! Jeg er dødsrørt, og mer blogging skal bli. Her kommer forrige ukes søndagsfrokost: <3frokostSpeilegg på smørstekt toast, økologisk bacon fra Grøstad, hjertesalat, dijonaise og revet favorittgauda fra Nederland, som jeg fikk i bursdagsgave fra lillebror <3barnBarna fikk havregrøt med fruktmos, eller "søt-grøt" som de kaller det.

 

Bildet av bordet er lånt av produsenten