All the single ladies

Forrige uke skjelte jeg ut en kjempesøt 20-something jente i kassen på Rema fordi barna mine skrek, jeg hadde hodepine etter enormt lang busstur i ombyggingsoslo, den minste får tenner (helst på natta), jeg var drittsulten, barna var drittsultne, barna var trøtte, jeg var trøtt, hun brukte lang tid hun brukte lang tid. Saklig. Moren min hadde fem barn og en mann som var på turne. Jeg har to og en som kommer hjem halv seks, og likevel kan det rakne. Hvordan aleneforeldre klarer hverdagen er for meg umulig å forstå. Men de fortjener respekt og hyllest for sin innsats!

Er jeg alene med barne og bor i kofferter hos andre fordi huset vårt er utilgjengelig ser middagen for eksempel slik ut:gruppe 16 001 gruppe 16 002Kokt egg fra frokosten kuttes grovt i smeltet smør.Fiskekake varmes i panne. Perfekt brokkoli, og når det er etpar minutter igjen før den er helt mør, slenger jeg noen ferdigkokte poteter fra i går oppi vannet sammen med brokkolien. Ha over litt kuttet gressløk og håp at jenta fra Rema kan tilgi deg på sikt. <3