Barndomsminner 2.0

bilde-11.jpg

På lørdager, spiste vi grøt da jeg vokste opp. Hver lørdag. Jeg har sterke minner av å røre i grøten, det kunne føles som jeg gjorde det i timesvis - til lyden av tippekampen fra stua. bilde (11)

Tenk så mye jeg kunne ha visst om norsk fotball på 80-tallet hvis mamma og pappa bare hadde brukt semulegryn istede!

DSC_0532

Det er rett og slett like enkelt som det ser ut - og smaker veldig, veldig godt!

Nok til 4 voksne: 2 liter melk - ca 1-2 dl smeltet smør (litt ettersom hva samvittigheten tillater) - 1,2 dl semulegryn. Jeg sløyfer sukker i grøten fordi jeg personlig ikke syntes det gjør noen forskjell - jeg dynker jo grøten min i sukker når den er ferdig uansett.

La melk og smør koke opp, ha gjerne i en lille klype salt. Så har du i semulegrynene og rører frenetisk i ti minutter. Voila! For budsjettister, kan jeg nevne at semulegryn ligger på mellom 7-10 kroner (etter hvor du handler) for en pakke på 500 gram.

Nytes som den er, med kanel og sukker, diverse syltetøy/bær - eller med spekemat til! Som det fine fenalåret i bakgrunnen, som vi fikk til jul <3

DSC_0526

Lol. God helg da.