Tre ting jeg aldri trodde jeg skulle bli (så) glad for:

Matblogger logo_jeg er nominert som  

Jeg er nominert til årets matblogger! Med fierce konkurranse som Heia Mat er jeg faktisk med hånden på hjertet fornøyd med å bli nominert. MEN! Jeg kommer fortsatt til å mase på dere om å stemme som om livet mitt var avhengig av det, når tiden kommer.

DSC_0421

Jonas arrangerte bursdag for meg! Sist fredag kom jeg etter et par glass vin i hagen til en venninne - hjem til mitt eget hus og min egen hage. De var begge smekkafulle av de kuleste folka jeg vet om, og de hadde laget mat i flere dager. For en fest!  At vi bare fikk en naboklage - og at den var så søt som "Hei partykaniner! Gidder dere å dæmpe? Klæm" - OG tikket inn i god tid over fire, er intet mindre enn et mirakel.

1599070_625052790863323_1849462730_n

Jeg har fått et nytt radioprogram! "Søndag kveld er den nye primetime på radio" sa en kollega forleden, og hjertet mitt hoppet! Fra september av skal jeg nemlig lage søndagsradio for alle som vil høre på - i Norges aller største radiokanal, NRK P1. (#win)

Jeg har allerede begynt å plukke låter. Jippi! Skriver mer om disse deilige kakene, for ikke å snakke om drivhuset jeg har kjøpt, og grønnkålen som nå er plantet ut og kan spises - i morgen!

DSC_0442DSC_0441