Matvrakmandag; Fiskeriet

IMG_1421 Savner du sommeren litt nå eller?

IMG_1424

Fiskeriet på Youngstorget er noe så magisk som en blanding av en fantastisk fiskebutikk, og en superfresh spiseplass. Det er verken restaurant, cafe eller ren take away - og likevel alle tre samtidig - så vi går for spiseplass. Vi pleier stort sett bare å handle fisk fra Fiskeriet, og de er alltid så sinnsykt hyggelige, hjelpsomme og kunnskapsrike at vi nesten går der litt oftere enn vi strengt tatt har behov for.

DSC_0250

Kanskje ikke den fyldigste spisestedsanmeldelsen jeg har kommet med - men Fiskeriet kan fullstendig anbefales, som kjapp, rimelig og fresh lunsj på dagtid, eller tilsvarende middag på kveldstid. Og ikke minst utendørs om sommeren - se opp for ekstremt gode østers og en fish & chips som tar deg over nordsjøen. Prisnivået er mildt sagt sympatisk, spesielt i forhold til hva du får for pengene.

10004216_842758125742832_209236542_n

Sjekk ut Fiskeriet på facebook her.