Lille dings i skuffen der...

DSC_0182.jpg

Trenger jeg deg egentlig? DSC_0185

Nåja, disse lime og sitron-sprayene som du rett og slett putter i en lime eller en sitron funker jo faktisk akkurat som de skal. Men hvor mange oppskrifter er det egentlig som etterlyser to lette pumps med sitron?

DSC_0183

Jeg må innrømme at jeg har glemt alle tingene jeg tenkte å bruke dem til da jeg kjøpte dem - kom gjerne med tips!

Nå så. Jeg kjøpte mine i Barcelona, men du får tak i her, her eller her.

Og når man først gjennomgår greier man kanskje ikke trenger - hagebyen vi bor i har markedsdag/bruktmarked/loppemarked den 10 mai - håper du kommer! Se opp for store mengder baby & barneklær + diverse barneutstyr - sportsutstyr, klær og sko til voksne, omsydde gardiner som er søte sparkebukser, økologiske kokoscookies og mye mer.  I tillegg selger jeg tomatplanter, vannmelonplanter, avocadoplanter (hvis de kjapper seg litt) og mye annet mat og hagerelatert. <3

DSC_0184