Cause you're hot, then you're cold

Gratulerer med dagen! DSC_0052

I likhet med kvinner i lederstillinger, likelønn, respekt for mødre som både velger å være i full jobb og de som velger å ikke være det - finnes det faktisk ganske mange "uprøvde" ting man kan gjøre med reddik - som viser seg å være SÆRDELES vellykket.

DSC_0051

Ovnsbakt reddik for eksempel.

Du trenger:

  • Reddik
  • Sitron
  • Olivenolje

Rens og vask reddikene godt, del hver reddik i to eller fire - eller la den være hel, dette velger du selv.

Ha i en ildfast form.

Skvis over saften av 1/2 eller 1 sitron, kommer litt an på hvor mye reddik du har. (Men vær raus.) Ha over olivenolje.

DSC_0049-2

Sett i ovnen på varmluft ca 180 grader til de har begynt å skrumpe. Følg med hvis de skifter farge, de skal bli dypere i fargen - ikke "brunere", men litt brente kanter er ok. Begynner de å bli litt brune, så senker du bare temperaturen litt.

DSC_0098DSC_0101

Jeg brukte først 5 minutter på 170, så 10 minutter på 195, så kanskje 15 minutter på 180. Tror mao 180 er best.

Serverte denne nye sinnsykt nydelige, syrlige, myke tilbehørsfavoritten med pannestekt/dampet skrei, hjemmelaget søtpotetchips og jordskokkpuré.

DSC_0108

Ha en suveren kvinnedag! Selv skal jeg til byen og se min kule venninne Susanne holde appell og min andre kule venninne Plata spille ukulele med Åse Kleveland!