Testing: Quinoapasta

Jeg elsker (ikke overraskende) matbutikker! Før i tiden kunne jeg ta 19-trikken opp til Ljan og bare gå rundt hos Jacobs på Holtet i flere timer. Det var ikke ofte jeg kjøpte noe, men jeg ble glad av bare å være der. IMG_3286

Det samme gjelder slaktere, fiskehandlere - og matbutikker i utlandet - det er simpelthen eksotisk himmel!

beijingbabymat

Og jeg elsker å teste nye matvarer! En gang i måneden sitter jeg i timesvis på iherb og drømmer meg bort i nye, spennende saker - noe med stor, andre med middels og enkelte ting med svært liten suksess.

På lørdager fremover tenkte jeg å dele noen av tingene jeg er mest fornøyd med her, som denne pastaen av quinoa!

DSC_0115

Først og fremst; det er ingen grunn til at jeg ikke kan (eller vil) spise "vanlig" pasta, annet enn noen sporadiske "karbohydratfrykt"-drypp jeg kan få etter og ha lest for mange blogger. Med det sagt - denne pastaen er faktisk veldig god! OG den er laget av quinoa - en ingrediens jeg har tilgode å mestre i sin opprinnelige form.

DSC_0109

Det er sikkert ingen i min familie som vil innrømme dette; men de har spist den uten å vite det, fordi den rett og slett smaker pasta. (Noe den jo er, bare med en annen type mel.)

Jeg lagde en skikkelig hurtigversjon, kokte pasta i lettsaltet vann, slo av vannet, rørte inn revet parmesan, eggeplommer og litt smør - et voila! Et fullverdig alternativ for de av dere som ikke driver med gluten, eller leser for mange blogger, hehe.

DSC_0119

Quinoapastaen får du kjøpt her og her.

Dette innlegget er forøvrig ikke sponset, men hvis du bruker rabattkoden HLZ728 - får både du og jeg rabatt neste gang vi handler.

Husk å sjekke toll.no for dagens valutakurs, og legg deg alltid litt under 350 kroner inkludert porto.

Neste lørdag skal jeg teste en "brødposemix" av et stenmalt rugbrød!