image-1.png

Og husk at du alltid kan ta kontakt, enten på epost, ved å skrive en kommentar under et innlegg, på facebook / instagram eller snap: piaskevik

 

Velkommen til matvrakbloggen!

Matvrakbloggen.no ble startet i april 2013, for å samle enkle, men gode oppskrifter og inspirerende matopplevelser for folk med god smak og dårlig tid!

På matvrakbloggen vil du også lese om bærekraft. Dette betyr ikke utelukkende økologi, og iallefall ikke rawfood, LCHF, Atkins, Dukan, Paleo eller liknende - men hovedsakelig at vi spiser langt nede i næringskjeden, sesongbasert, lokalt og ikke kaster mat.

Det blir mye enklere hvis vi er flinke til å planlegge, og det håper jeg vi skal få til sammen! For hvis vi går igjennom kjøleskapet og tørrvareskuffen eller skapet før vi handler, skriver lister og lager planer, så kan vi tilogmed planlegge ganske god restemat. Og det vil vi jo, er du ikke enig?

På matvrakbloggen håper jeg du finner inspirasjon (og oppskrifter!) til både enkle hverdagsmiddager, restematkombinasjoner du kanskje ikke har tenkt på før og andre morsomme ting man kan lage selv, som ost, sirup, saft, syltetøy, posteier og mye annet.

Oppskriftene du finner på matvrakbloggen er mine, med mindre noe annet er opplyst. Men det hender jeg glemmer et trinn eller en fremgangsmåte som for meg er helt selvfølgelig - og skulle det skje må du ikke være redd for å spørre eller kommentere, her - på mail eller snapchat.

Jeg heter forresten Pia Skevik, og er som bloggnavnet mer enn antyder - veldig, veldig glad i mat, både å spise og å lage. Jeg er selvlært, men har jobbet i restaurantbransjen i over ti år, på begge sider av kjøkkenbenken. Som vinspaltist fikk jeg reise verden rundt og lære uendelig mye om dette herlige, underlige, levende og tidvis svært eksklusive jordbruksproduktet. Fortsatt reiser jeg rundt og spiser på stilige steder, men på eget budsjett blir det på ingen måte like ofte. Sjekk gjerne ut matopplevelser  - og hvis du som meg er en #tallerkenfotograf eller #spiseturist - bruk gjerne disse emneknaggene på instagram!

Det er noe annet som er veldig viktig for meg. Du kan alltid være helt sikker på at du aldri trenger å tvile på om et innlegg er sponset eller ikke! 

KONTAKT:  pia@matvrakbloggen.no