Sophia Lorens supersyndige pasta carbonara

Hold deg fast, for nå skal du få oppskriften på VERDENS beste pasta carbonara. Jeg sverger.  

image.jpg
image.jpg

Jeg samler på kokebøker. Vennene mine vet det, og jeg får stadig mer magiske bidrag til samlingen, som Martha Stewards originale "Entertaining", en kjempegammel kokebok med oppskriftene til skandinavias prinsesser (den er helt UTROLIG, skal skrive mer om den siden) og den fantastiske hyllesten av pasta og meloner; "Velkommen til mitt kjøkken" av Sophia Loren.

Grunnen til at jeg legger ut denne snapmiddagen er rett og slett fordi jeg så det var mange som screenshottet hvert enkelt bilde, så da er det kanskje bare enklere å dele oppskriften her! Selv om jeg prøver å lage god mat fra bunnen hver dag - er det ikke ofte jeg har tid til å ta fine bilder, men deler stort sett alle oppskrifter på snapchat - så bare legg meg til der hvis du trenger mer lavterskelinspo hehe. Brukernavnet er piaskevik - men det er enda letter å bare ta bilde av snapkoden under, og legge til i snapchatappen din!

image.jpg

Du trenger: (forutenom snapchat haha)

  • 6 eggeplommer
  • 300 gram revet ost (jeg blandet cheddar og parmesan)
  • 2 ss fløte
  • en raus neve bladpersille
  • bacon
  • smør
  • olivenolje
  • pasta
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Det er selvsagt ikke alltid jeg orker å lage middag etter en lang dag, men orker alltid å snappe!

image.jpg

Her er et lite knippe snaps fra de siste månedene. Håper vi sees på internett, kjære venn!

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Sulten på mer? 

Følg gjerne matvrakbloggen på facebookinstagram eller legg meg til på snapchat: piaskevik