Syltet reddik med asiatiske smaker

Superdeilig syltet reddik med asiatiske smaker og nydelig farge!

Problemet vårt, iallefall i min familie - er at vi spiser for lite reddik. Denne lille saken, med de råvakre fargene inneholder mye vann, men svært lite fett og karbohydrater. Faktisk er den så mager, at hvis du spiser 1 kg reddik får du i deg 160 kalorier! Det er litt mer enn en stor banan.

Den er superenkel å dyrke selv, enten i stor potte med jord eller i hagen. Og så - det aller viktigste - den smaker jo utrolig godt!

I tillegg til å dippe den, spise den med ost, på knekkebrød eller som her, lage pickles av den - er de utrolig gode hvis du ovnsbaker dem.

1_3.jpg

Det skal jeg gjøre igjen til helgen, som tilbehør til en dampet (hel) fisk med ingefær og chili. Følg med for oppskrift i uken som kommer!

Sulten på mer? 

Følg gjerne matvrakbloggen på facebookinstagram eller legg meg til på snapchat: piaskevik