Hummus med yoghurt

Deilig, frisk kikertpure med sitronsaft, tahini (sesampure), olivenolje, kayennepepper og ikke minst: tykk, syrlig yoghurt.

Du trenger:

  • 1 glass/2 bokser kokte kikerter
  • 1-2 ss tahini
  • 1-2 ss god olivenolje
  • 2-4 ss sitronsaft
  • 3-5 ss (toppede) med gresk/tyrkisk yoghurt
  • Kayennepepper
  • Salt (en liten klype, smak til)

For hummus med yoghurt er livet (også) enkelt.

Kjør det sammen med en stavmikser! Hvis det er noen stavmikserprodusenter der ute som leser dette, så kan jeg fortelle at min forhenværende stavmikser dessverre bukket under for en porsjon krem til kakao under forrige tordenvær, og at jeg er på utkikk etter en litt kraftigere, mer allsidig og stabil stavmikser!

Bland godt sammen, og smak til med sitronsaft, salt og kayennepepper. Server avkjølt, og topp med en god olivenolje, eventuelt litt mer kayenne.

Sulten på mer? 

Følg gjerne matvrakbloggen på facebookinstagram eller legg meg til på snapchat: piaskevik