La det bli lys!

Jeg vil ikke si at det skjer hver dag, men hver uke treffer jeg noen som spør hvor det blir av oppdateringene på matvrakbloggen. Det er faktisk helt vanvittig hyggelig, jeg ser jo at trafikken er jevn og trutt selv om jeg ikke har publisert noe på over et halvt år. Takk!

De siste månedene har jeg sakte, men sikkert begynt å oppdatere matvrakbloggens instagram, og ikke minst (kanskje viktigst for hele bloggpakka) - jeg har begynt å like å ta bilder av mat igjen! For mat har jeg selvsagt laget hver dag, selv om jeg ikke har delt oppskriftene her.

IMG_1340.JPG

En av grunnene til at jeg er blitt så glad i å ta bilder igjen er rett og slett (og dessverre ikke sponset, hehe) at jeg har byttet ut alle lampene på kjøkkenet! Tidligere hadde vi noen industriaktige lamper, inspirert av Københavnlampene. De var virkelig veldig kule altså, men sendte lyset kun nedover - og med unntak av noen få sommermåneder, ble kjøkkenet mitt ofte for mørkt til å kunne ta ordentlig fine bilder. (Uten å investere i masse dyrt lysutstyr - men asså - dette er en matblogg, ikke en fotoblogg)

Men! Så besluttet vi å gå all in, og kjøpe åtte nye lamper fra Jasper Morrison. Ltt fordi Glo Ball etter min mening er den fineste lampen laget i historien, litt fordi den matte glassoverflaten lager det deiligste lyset i verden, og litt fordi vi har 20 små Glo Ball lamper rundtomkring i bjelker og tak sånn ellers i huset, så hva er vel ytterlige åtte sånn fra eller til?

I gangen opp mot vårt soverom er det tre lamper på en av de originale trebjelkene.

I gangen opp mot vårt soverom er det tre lamper på en av de originale trebjelkene.

Vi har ni lamper i takbjelkene på soverommet. Når de dimmes på kvelden kan man nesten få følelsen av å ligge under åpen himmel.

Vi har ni lamper i takbjelkene på soverommet. Når de dimmes på kvelden kan man nesten få følelsen av å ligge under åpen himmel.

Og det ble så FINT!  Og jeg er så glad i dem! Og bildene blir fine selv om jeg tar dem på kvelden etter at barna har sovnet og oppvasken er tatt. Selv plantene er lykkeligere nå. 

IMG_1341.JPG

Og du? Takk for at du fortsatt er her <3

Sulten på mer? 

Følg gjerne matvrakbloggen på facebookinstagram eller legg meg til på snapchat: piaskevik